• Сайт вчителів фізики м. Краматорська
Image

Ірина Тараріна про В.М.Шеймана

Валентин Михайлович був талановитою та чудовою людиною.
Він все своє життя без залишку віддав своїй улюбленій справі.
Він був Учителем з великої літери, як для дітей, так і для вчителів.

Ми не знаємо такої ще людини, яка б мала таку кількість учнів. По всій країні та за кордоном є його учні, які працюють вчителями, медиками, вченими. Він втілився у багатьох з нас, віддав нам частинку своєї душі. Такої працездатності я не бачила у жодного вчителя.
Лише за літо 2002 року Валентином Михайловичем повністю переробив та відредагував робочі зошити для 10 та 9 класів, завершив комплекс засобів навчання для 9 класу. Для всіх класів створені збірники завдань для проведення тематичного оцінювання. Збірники тематичного оцінювання планувалось затвердити цього року у Донецьку.
За все життя виконано величезну роботу – створено комплекс засобів навчання з фізики для 7-11 класів: робочі зошити поетапного формування знань, зошити для лабораторних робіт з усіх класів, комп'ютерні програми для проведення тестування та моніторингу якості знань, збірники для проведення тематичного оцінювання, різні тестові завдання та багато інших методичних посібників для учнів та вчителів. Цей комплекс відображає головну ідею його технології роботи – технології успішного навчання.

Його книжки друкувалися у Києві, Москві, Донецьку. Він відомий від Камчатки до Бреста.
Валентин Михайлович залишив після себе велику спадщину: це не лише праці, це душі людей, в яких він запалив вогонь любові.
Він житиме у своїх учнях (учителях, дітях та їхніх батьках).

Тараріна Ірина Миколаївна, учитель фізики ЗОШ № 35 (2002 рік)

Про сайт

Політика конфіденційності

Популярні матеріали

Хто на сайті

На сайті 1081 гість та 1 користувач